REVIEWS

- Een tijdje geleden kwam jij langs om wat te helpen met T.

Ik wilde toch even laten weten dat sinds jouw hulp T. echt wel een fantastische hond is geworden.

Wandelen aan de riem gaat intussen perfect. Ze kent ook al een heleboel commando's die ze vlot uitvoert. Uiteraard blijft het eigenwijze erin zitten maar dat heb ik leren omarmen.

Intussen is het vertrouwen tussen ons enorm. Wanneer ze alleen is gaat ze in de bench en dat lijkt ze wel fijn te vinden. Het is echt haar eigen plekje geworden.

Sinds een maand is ze volledig zindelijk. Ze is duidelijk erg gelukkig en daarvoor doe ik het uiteindelijk.

Zonder jouw hulp had ik wellicht meer moeite gehad. Daarom wil ik je nogmaals bedanken voor de enorm waardevolle informatie die je met toen hebt meegegeven.

- Heel tevreden over de eerste sessie, een openbaring voor mij hoe Peter meteen de situatie kan inschatten en doelgericht gaat reageren. De doelstelling van de eerste sessie was mijn hond in de nabijheid van een andere hond te kunnen brengen zonder dat de mijne me naar de andere zou ‘slepen’, doelstelling bereikt: na amper een uurtje kon ze andere honden rustig benaderen.

- Onze  hond is ondertussen veel rustiger en vriendelijker geworden. 

Wandelen is geen enkel probleem en ook de aanhankelijkheid begint zich zeer te uiten.
Je zult wel gezien hebben dat wij bijzonder tevreden waren over je sessie.
Bedoeling was om met de hond te kunnen gaan wandelen. Deze doelstelling is volledig bereikt en ik heb de indruk dat via deze wandelingen de hond meer en meer vertrouwen in ons beiden krijgt met het gevolg dat zij veel vriendelijker geworden is, ook tegenover mij.
Wij waren bijzonder tevreden. Mochten er ooit nog problemen opduiken zullen wij niet aarzelen jou te kontakteren.

Beste Peter, wij willen je al enorm bedanken, wij hebben een compleet andere hond! O. weet waar zijn plek is, de oudere hond zet hem nu regelmatig op zijn plaats, na 4-5 dagen zagen we dit al .. O. wist niet wat hem overkwam :-) 

De kinderen zijn nu ook allemaal naar school en we merken dat de honden hiervan ook genieten :-) .. de dochter die gebeten werd, hebben we apart veel laten oefenen met O. ivm eten geven, speelgoed en gaan wandelen en dit gaat eigenlijk heel goed.. ;-) 

O. kijkt toe terwijl anderen eerst eten, koek krijgen en maakt hier helemaal geen punt van .. hij wacht mooi zijn beurt af...:-)

Hij heeft echt zijn plek gevonden in de bench en ren, de afspraak is hier als hij daar in ligt te slapen dat ze hem gerust moeten laten en je merkt dat hij dit heel vaak nu zelf opzoekt en dit als zijn plekje beschouwd, enorm bedankt.

- Het wandelen met K. gaat nu heel goed en ook het in huis plassen en het kapot maken van spullen is volledig gestopt. Ook de vuilnisbakken blijven nu netjes dicht. 

Nogmaals heel erg bedankt voor de hulp! Ik had niet verwacht zo snel zoveel resultaat te zien.

 

 

-  Ik was zeker tevreden over de sessie.

N. reageerde niet enkel bij mij agressief op andere honden. Ook als mijn  zoon met hem ging wandelen deed hij het. Ik ben reeds s'anderdaags naar het bos geweest en hij deed het zeer goed. Ook de volgende dagen. Geen reactie meer naar honden. Ik ben tevreden dat ik met u contact heb gehad .

- Na u bezoek hebben we gemerkt dat S. rustiger geworden is.

Hij luistert ook beter naar commando's en is leergierig geworden.

De sessie is voor zeer goed verlopen en we zijn echt blij dat we deze stap gezet hebben.

Hartelijk dank voor de goede ondersteuning en uitleg voor mijn hele gezin!

Uw hulp is echt een aanrader!

- Intussen is T. alleen in huis te vertrouwen, jaja helemaal los! Bij thuiskomst geen plasjes meer, vuilnisbakken en inboedel intact en alle deuren blijven netjes dicht.

De afgelopen maanden heb ik veel tijd geïnvesteerd in T., dagelijks uitdagen op zowel fysiek als mentaal niveau. We zijn gestart met 3 keer per week joggen, dagelijkse hondenpuzzels en dagelijks commando's oefenen. En hoewel ze soms ongelooflijk eigenwijs kan zijn, vooral tijdens de loopsheid, heeft ze een enorme will to please.

Intussen wordt onze roedel vergezeld van een nieuwe hond, een iets kleiner formaatje maar zeker niet minder pittig. Toch merk ik dat ik dagdagelijks met jouw tips in het achterhoofd mijn roedel leid en met heel veel succes. Ik had nooit verwacht dat ze zo een verrijking kunnen zijn maar ik zou ze niet meer kunnen missen. 

Nogmaals bedankt.

- Ik was zeer tevreden over uw sessie. Zonder dat was ik zenuwachtig gebleven omdat ik niet wist hoe ik tegen N. moest reageren. Nu ben ik rustig en dat wilde ik bereiken.

- Ik vond het super, meer dan ik verwachtte, het was enorm leerrijk en vooral een verlichting voor P.

Ik merk rustiger gedrag en ben alleszins enorm tevreden dat je gekomen bent!

- Ik was zeer tevreden over de sessie. Er is al een mooie vooruitgang zichtbaar met N. Ze trekt veel minder aan de leiband en wij kunnen haar nu ook meenemen op restaurant. Ze is ook over het algemeen rustiger.

- Het gaat duidelijk beter met het gedrag van L. Ze blaft niet meer constant als we gaan wandelen. Ook kunnen we een hond op hetzelfde voetpad kruisen zonder dat ze heftig reageert, zelfs terwijl de andere hond wél reageert.

Ze vindt meer rust en blaft niet zoveel meer als voordien, wat voor ons het grootste probleem was. 

We zijn zeer tevreden over het verloop van de sessie en het resultaat. 

IN MEMORY OF